MUZEJ ZATVOREN ZA POSJETITELJE

Poštovane posjetiteljice i posjetitelji Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka sukladno novoj Odluci  Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u cilju smanjenja rizika potencijalnog prijenosa bolesti COVID-19, naš Muzej i njegove dislocirane zbirke zatvoreni su za posjetitelje od 2.-26. travnja 2021. godine. U nadi da ćemo se uskoro vidjeti u našem Muzeju pozivamo Vas da naše aktivnosti i obavijesti pratite putem  mrežnih stranica i društvenih mreža Muzeja te da na taj način, u virtualnom svijetu, ostanemo zajedno.

MUZEJ VIRTUALNO

ONLINE EDUKATIVNI PROGRAM “KUĆNA ČUDOTVORNICA”

Na web i Facebook stranici Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka i Čudotvornice objavljivat će se online edukativna videa i radionice za djecu i mlade s temama iz muzejskog fundusa, stalnog postava i izložbi.

ONLINE IZLOŽBE

PROTOCI (Fluxes)

organizatori: Consiglio nazionale delle ricerche (Nacionalni savjet za istraživanja), Università di Bologna (Sveučilište u Bologni), Grad Solin, Razvojna agencija Splitsko-dalmatinske županije RERA, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

poveznica: http://myportheritage.eu

GRANICE – IZMEĐU REDA I KAOSA

organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

poveznica: http://granice.ppmhp.hr/.

Muzej je i ostalim svojim sadržajima prisutan u virtualnom svijetu.

Na web stranicama https://ppmhp.hr/ , http://mzk.ppmhp.hr/  i http://lipapamti.ppmhp.hr/ , na FB stranici Muzeja https://www.facebook.com/ppmhp/  i njegovih dislociranih https://www.facebook.com/lipapamti https://www.facebook.com/pages/Muzejska%20Zbirka%20Kastav%C5%A1tine/335315827064222 na kojima dnevno objavljujemo zanimljivosti iz rada muzeja, tekstovima i kratkim video pričama predstavljamo Muzej, nekadašnju Guvernerovu palaču u kojoj je smješten, bogati muzejski fundus, ali i zanimljivosti rada „iza scene“.

Prisutni smo i na YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UC10rJeHJHvmD2CvfYv2FZRw, i aplikaciji TikTok  https://www.tiktok.com/@ppmhp